Je kan hier je reactie nalaten. Je reactie wordt eerst wel goedgekeurd voor publicatie. We houden het dus netjes.

13 Responses to Guestbook

 • We kregen jou voorgeschoteld in Lier, geheel onverwacht, en hebben het oh zo! gesmaakt…..echt fantastisch! En geweldige cd, trouwens…wellicht tot gauw! Lieve, Ellen en Els

 • Beste Rik,

  We hebben genoten van je optreden in onze huiskamer/terras naar aanleiding van het (t)huiskamerfestival. De manier waarop jij bekende, mooie liedjes brengt heeft ons aangenaam verrast. Met je stem en je gitaar kon jij gemakkelijk de aandacht van ons 30-koppig gezelschap houden. Dat bleek ook uit het enthousiasme waarmee de toehoorders in je laatste verzoekset hun lievelingsliedjes bleven vragen. We konden er niet genoeg van krijgen.

  Nogmaals bedankt voor deze mooie avond.

  Jacqueline

 • Hallo Rik!
  Concerten en voorstellingen met klassieke muziek zijn ons niet vreemd. Maar een huisconcert met één muzikant – zanger is nieuw.
  Proficiat met de voorsteling in de gezellige tuin en woning van Jacqueline en Eric (mijn zus)
  Wij hebben niet alleen genoten van het repertorium dat deels aan onze “jeugdiger” jaren herinnerde, maar vooral de teksten werden doorvoeld gebracht.
  Nog nooit heb ik zo veel genoten van de liedteksten dankzij je buitengewoon goede uitspraak en articulatie van het Engels. Het klonk als poëzie in mijn oren.
  De originele uitvoerders kunnen aan jou een voorbeeld nemen.
  Wij wensen je veel succes verder!
  Vriendelijke groeten
  luc en monique

 • Beste Rik,

  We hebben genoten van je optreden in onze huiskamer/terras naar aanleiding van het (t)huiskamerfestival. De manier waarop jij bekende, mooie liedjes brengt heeft ons aangenaam verrast. Met je stem en je gitaar kon jij gemakkelijk de aandacht van ons 30-koppig gezelschap houden. Dat bleek ook uit het enthousiasme waarmee de toehoorders in je laatste verzoekset hun lievelingsliedjes bleven vragen. We konden er niet genoeg van krijgen.

  Nogmaals bedankt voor deze mooie avond.

  Jacqueline

 • Beste Rik,
  Bedankt voor de mooie muziek, ideaal voor ons tuinfeestje.
  Zeer onopvallend maar tegelijkertijd ook zeer aanwezig.
  Jouw muziekkeuze viel zeer in de smaak bij de genodigden, heel mooie eigen versies van de muziek uit onze jeugd.
  Het beluisteren van jouw cd laat ons telkens het feest opnieuw beleven .
  Waarvoor dank en tot de volgende keer.

  Groetjes
  Kris en Frederik,Wieze.

 • Optreden te LIER gisterennamiddag was mooi, spijtig om op een podium te spelen als er geen publiek voor staat.
  ’t was een beetje parels voor de zwijnen, of in Lier schapen zeker.
  Ideaal voor de Zomer van Balder….

 • Single Malt 20 juni 2015
  Lea’s Neerhof

  Single Malt -> veelzijdige stijlvolle man met gitaar die in staat is om bekende en minder bekende songs nieuw leven in te blazen zodat je er helemaal in opgaat…je komt los van je omgeving en wordt één met de muziek. Je hoort het niet alleen van buiten maar je voelt het ook vanbinnen …

 • Single Malt 12/09/15 Lea’s Neerhof

  Single Malt zingt covers maar maakt wel degelijk zijn eigen muziek. De covers zijn gedurfde keuzes en met succes. Het was fun,fun,fun in Lea’s Neerhof.
  Het album “MARBRIET” klinkt fris en je hoort dat Rik plezier heeft in het spelen. Een prima album om echt naar te luisteren of zelfs de krant bij te lezen. Het is de afwisseling en de keuzes die gemaakt zijn waardoor dit album geslaagd is…

 • Ja, inderdaad het was genieten in Lea’s Neerhof op zaterdag 15/9. Ik was aangenaam verrast door het prachtige gitaar spel en het mooie stemgeluid van zanger, muzikant Rik die er super in slaagde om zijn enthousiasme over te brengen naar de aanwezigen. Er waaide een frisse muzikale wind doorheen het Neerhof , Rik slaagde met brio in zijn missie en begeesterde menig toehoorder. Rik stond borg voor een zeer toffe namiddag. Het is echt een aanrader dus zorg dat je zijn volgend optreden bij Lea niet mist! zaterdag 7 nov 15u I ‘ll be there:-)
  Tot dan….
  Guy

 • Beste Rik, mijn vermoeden is groot dat reacties plaatsen op uw site tien jaar geleden (nog) niet mogelijk was. Op ons tuinfeest in Kapellen van zo lang geleden hebt ge ons meerdere uren zo goed als ononderbroken met een gigantisch aantal en schitterend gebrachte nummers van de meest uiteenlopende aard verwend. Zo sterk is onze herinnering aan uw magnifiek optreden. De onverdeeld enthousiaste reacties van onze gasten waren ook navenant en uiteraard terecht. Dit is ook een geweldig concept, man met gitaar, acoustisch, geweldige stem en prachtig gitaarwerk, bij momenten het equivalent of zelfs beter dan de originele versies. Hoop dat ge dit nog 100 jaar blijft doen Rik, bedankt dus toch nog maar eens voor toen, lang geleden. Jan

 • Rik
  Our 2016 Belgium Tour was wonderful, as always. This year it was much more special because for the first time I could attend one of your performances.
  Your arrangements and interpretations of pop classics are really amazing. During almost two hours I was completely involved by the atmosphere you created with your “one man band”.
  Congratulations and thank you very much for your support as a book agent and friend.

  Abraço

  Ulisses

 • Fantastisch optreden in Westmalle.Wat hebben de wegblijvers gemist. Mooie songs en leuk aan mekaar gepraat, zelfs voor het jonge volk een leuke ervaring. Ga zeker deze Persona song grata nog eens bekijken. Leuk, verrassend, mooi kortom een aanrader.

 • Hallo Rik

  Wij hadden op zo 24/09 een super leuke lazy sunday afternoon op het terras van De Floeren Aap in Mechelen, dankzij jouw prachtige concert! Je muziekkeuze was voor ons een schot in de roos. Werkelijk allemaal de betere nummers uit ‘lang vervlogen tijden’. Sommige nummers heb jij met een heel eigen stijl gebracht … ik denk bv. aan Let’s dance van Bowie … veel mooier dan het originele vond ik persoonlijk. Je had zo een uitgebreid en divers repertoire … zelden meegemaakt. Ik herinner mij nog jouw zeer mooie uitvoeringen van o.a. ‘Ain ’t no sunshine’, ‘Sledge hammer’, ‘Same old scene’, The dock of the bay’, ‘Summer in the city’ , en zoveel meer moois.
  Hartelijk dank voor deze zeer geslaagde namiddag!